´╗┐

Arend Nijenhuis

Mijn naam is Arend Nijenhuis, geboren en getogen in Katwijk. Ik ben als psychosomatisch fysiotherapeut werkzaam bij ProReha in Wassenaar en Voorschoten. In Katwijk ben ik in 2013 begonnen met Nijenhuis Vitaliteitstraining om sport en leefstijlbegeleiding aan te kunnen bieden buiten het domein van de fysiotherapie maar wel met professionele en persoonlijke begeleiding.

Voor mij is bewegen en buiten zijn een vorm van ontspanning. Het kost energie maar geeft mij nog meer energie! Mijn hobbie's zijn dan ook hardlopen, racefietsen, mountainbiken, duathlon's, triathlon's e.d. En laten we natuurlijk de Mudmasters niet vergeten...

Mensen begeleiden is een dynamisch en uitdagend proces: ieder mens is anders, iedere klacht is anders en ook de mogelijkheden om de situatie te beïnvloeden zijn daardoor steeds verschillend. Dit is dan ook de aanleiding geweest om een eigen bedrijf te starten om ook u op een plezierige, stimulerende en actieve manier te kunnen helpen in het vergroten van uw fitheid.

Het is voor mij de uitdaging om samen met u in beweging te komen.

Arend Nijenhuis

Op www.arendnijenhuis.nl staat alle recente informatie over mijn werk als fysiotherapeut, trainer, coach en sportmasseur centraal. Ook zijn daar gezondheidsblog's te lezen of een E-Book te downloaden met allerlei goede en leuke tips!

Professioneel & Persoonlijk