´╗┐

Arend Nijenhuis

Mijn naam is Arend Nijenhuis (1979) en ik ben ruim 12,5 jaar als fysiotherapeut werkzaam in het Paramedisch Centrum Katwijk en Rijnsburg. In mijn werk heb ik mij gespecialiseerd in de Psychosomatische Fysiotherapie (PSF Master). Dit is een opleiding waarin men zich specialiseerd in de rol van factoren zoals stress, ademhaling, gedachten, emoties en beweging. Tevens ben ik in het bezit van een diploma EHBO met reanimatie.

Voor mij persoonlijk is bewegen en buiten zijn een vorm van ontspanning. Het kost energie maar geeft mij nog meer energie! Mijn hobbie's zijn dan ook hardlopen, racefietsen, mountainbiken, duathlon's, triathlon's e.d. En laten we natuurlijk de Mudmasters niet vergeten...

Mensen begeleiden is een dynamisch en uitdagend proces: ieder mens is anders, iedere klacht is anders en ook de mogelijkheden om de situatie te beïnvloeden zijn daardoor steeds verschillend. Dit is dan ook de aanleiding geweest om een eigen bedrijf te starten om ook u op een plezierige, stimulerende en actieve manier te kunnen helpen in het vergroten van uw fitheid.

Het is voor mij de uitdaging om samen met u in beweging te komen.

Arend Nijenhuis, fysiotherapeut

Professioneel & Persoonlijk